Te huur

Hal: De centrale hal biedt de mogelijkheid voor het organiseren van een …… De oppervlakte bedraagt ….. m2.

Centrale hal

Ashmannzaal: Naast de centrale hal ligt de Ashmannzaal. Deze kan gebruikt worden voor vergaderingen, presentaties, e.d. Zonder inrichting kan deze ook benut worden voor staande recepties, eventueel in combinatie met de centrale hal. De oppervlakte bedraagt …. m2.

[foto Ashmannzaal]

Vergaderzaal rechts boven: Op de bovenverdieping, bereikbaar met een ruime trap, bevinden zich twee vergaderzalen. De vergaderzaal rechts boven is standaard voorzien van tafels met stoelen in een vergaderopstelling. ……. Deze ruimte bedraag ….   m2.

[foto vergaderzaal rechts boven]

Vergaderzaal links boven: De vergaderzaal aan de linkerzijde is een grote lege ruimte, wederom geschikt voor verschillende doeleinden, eventueel gecombineerd met de open tussenruimte. De oppervlakte bedraagt …. m2.

[foto vergaderzaal links boven]

Grote zaal: De grote zaal biedt ruimte aan grote groepen. Zowel voor een staand feest, een combinatie van staan en zitten of zittend in een conferentie/symposium-opstelling. In de grote zaal bevindt zich een podium dat zich uitermate leent voor uitvoeringen van koren, optredens van theatergroepen, een band of als ruimte voor een spreker. Naar wens kan de grote ruimte ook ingedeeld worden in kleinere units. De oppervlakte bedraagt …. m2.

[foto grote zaal]

Sacrestie: Achterin het gebouw bevindt zich de sacrestie. Deze ruimte is zeer geschikt voor toneelgroepen of bandleden als kleedruimte, maar kan echter ook als kleine vergaderruimte gebruikt worden.

[foto Sacrestie]

Ruimten in het Mauritiusgebouw kunnen ook altijd in combinatie met elkaar worden gehuurd. Wilt u de mogelijkheden verkennen voor uw evenement of activiteit, neem dan contact op met Anna Ermers, via 06 20625301.