Te huur

Het Mauritiusgebouw is een voormalige kerk en ademt daarmee ook de sfeer van zo’n statig gebouw. Het gebouw heeft een prachtige kerkzaal die geschikt is voor grotere bijeenkomsten, zoals bedrijfsbijeenkomsten, markten, exposities en (trouw)feesten. Daarnaast zijn er verschillende andere ruimtes te huur voor kleinschaligere bijeenkomsten.

Contact opnemen

Grote zaal

De grote zaal biedt ruimte aan grote groepen. Zowel voor een staand feest, een combinatie van staan en zitten of zittend in een conferentie/symposium-opstelling. In de grote zaal bevindt zich een podium dat zich uitermate leent voor uitvoeringen van koren, optredens van theatergroepen, een band of als ruimte voor een spreker. Naar wens kan de grote ruimte ook ingedeeld worden in kleinere units.

Ashmannzaal

Naast de centrale hal ligt de Ashmannzaal. Deze kan gebruikt worden voor vergaderingen, presentaties, e.d. Zonder inrichting kan deze ook benut worden voor staande recepties, eventueel in combinatie met de centrale hal.

Vergaderzalen boven

Op de bovenverdieping, bereikbaar met een ruime trap, bevinden zich twee vergaderzalen. De vergaderzaal rechts boven is standaard voorzien van tafels met stoelen in een vergaderopstelling. De vergaderzaal aan de linkerzijde is een grote lege ruimte, wederom geschikt voor verschillende doeleinden, eventueel gecombineerd met de open tussenruimte.

De kapel

Het Mauritiusgebouw beschikt over een kapel waarin overledenen opgebaard kunnen worden, benodigde toebehoren hiervoor zijn tevens aanwezig.

De hal

De centrale hal biedt de mogelijkheid voor het organiseren van ‘doorloop-bijeenkomsten’ en wordt vaak gehuurd in combinatie met andere ruimten, bijvoorbeeld met de kapel voor een condoleance.

Contact

Ruimten in het Mauritiusgebouw kunnen ook altijd in combinatie met elkaar worden gehuurd. Wilt u de mogelijkheden verkennen voor uw evenement of activiteit, neem dan contact op met Anna Ermers, via 06 20625301.