Dit bericht kan van belang zijn voor de nabestaanden van mensen uit de Silvoldse geloofsgemeenschap die sinds september 2023 overleden zijn.

Op zaterdag 2 november om 19 uur is in het Mauritus kerkgebouw de jaarlijkse Allerzielenviering, waarin de overledenen van het afgelopen jaar herdacht worden. Het thema is: Herinnering en hoop. Omdat niet alle nabestaanden gelovig zijn, proberen wij er een viering van te maken die voor iedereen waardevol is en waarin ruimte is voor ieders gevoelens. Daartoe gebruiken we eigentijdse maar ook meer traditionele teksten en muziek, zowel wat betreft vorm als inhoud.

Van alle Silvoldse parochianen van wie bij ons bekend is dat ze het afgelopen jaar zijn overleden, ontvangen de nabestaanden een persoonlijke uitnodiging, als hun contactgegevens bij de parochie bekend zijn. Dat is helaas lang niet altijd het geval. Het komt zelfs voor dat wij niet eens weten dat iemand overleden is, bijvoorbeeld omdat er geen kerkelijke afscheidsviering is geweest.

Mocht u twijfelen of deze gegevens bij ons bekend zijn, en stelt u wel prijs op een herdenking in de Allerzielenviering en een uitnodiging daarvoor, neem dan contact op met één van de ondergetekenden.

Contactpersonen:
Leo te Brinke, 0315-323212
Harrie Jorna, 0315-325212

De viering is ook te volgen via streaming op de website: https://kerkdienstgemist.nl/stations/531.

Meer informatie op facebook: Mauritius Geloofsgemeenschap.